Men var är vår kvalitétsansvarige???

Börje Rosell är spårlöst försvunnen! Vi har pyntat nästan 14.000 kronor för att ha honom som kvalitétsansvarig.
Han skulle ha kommit till vårt hus och tittat på det redan i Januari? Men han har inte dykt upp. Har pratat med honom på telefon och han säger att han ska dyka upp eller höra av sig, men ingen Börje dyker upp. Varken på telefon eller Live!

Kanske är det så att Börje Rosell börjar åsidosätta det som åligger honom i tjänsten att utföra åt sina kunder.  
Ska man kräva tillbaka delar av de 14.000 kronorna så man kan ta dit en annan kvalitétsansvarig som får titta på huset.

Ska försöka att få tag på honom igen! Men bygger ni nytt hus så kan jag tyvärr inte rekommendera Börje Roséll som kvalitétsansvarig!
BuxboLinda

känner igen det där... har dock pratat med vår KA en gång... han skulle åka till huset... vi har inte blivit kallade till nåt möte osv... nä... visst ska man välja en egen men tyvärr gjorde vi inte det! Lättförtjänta pengar för de va!? Sätta en kråka på några papper å håva in stålarna bara...

Sani

Hej.



Börje råkade akut ut för en sjukdom och åkte in på sjukhuset för ca en vecka sedan. Vi hade också honom som KA men fick till slut tag på en kommunanställd som visste detta och gav mig numret till en person som ersatt honom för stunden. Inte lätt för Börje givetvis men uselt av Smålandsvillan att inte ge ut denna information till kunderna! Prova och ring kommunen eller er säljare för att få mer info.

Karin

Vi har en annan KA men vi betalar endast 8000 kronor för vår och han får inte sina sista 4000 kronor förrän han har gjort allt klart. Jag blir bara mer o mer irriterad på Smålandsvillan känner ja :) Hoppas det löser sig!

Moderator

Hej Sani. Intressant information! Du råkar inte ha numret till Börjes ersättare så att vi kan kontakta honom? Ring till kommunen skrev du. Vilken kommun syftar du på? Mvh/ Nader

Moderator

Hej Karin! Håller med dej! Man kan bli irriterad på SMV! Vad är det du är irriterad över?

Sani

Hej!



Tänkte mer allmänt på din egna kommun. Vi har fått en KA som ersätter honom så länge i Linköping och hans nummer är 0705148582.



Mvh

Jerry

Hej vi har också tyvärr haft Börje Rosell när vi byggde vårat hus, Hjältevadshus.

Vi fick inte eller får inte tag på honom ang alla slutintyg till kommunen.

Vi är i det läget att Advokater är inkopplade för att detta ska lösa sig. Hoppas att era bekymmer löste sig till slut!!